Installatie inloopdouches.

Om uw badkamer er ruim uit te laten zien het is ideaal om gebruik te maken van een inloopdouche in plaats van een “normale” douchecabine, het ziet er niet alleen erg stijlvol uit maar het geeft ook het idee dat uw badkamer veel ruimte is. Een ander bijkomend voordeel is dat het schoonmaken van een inloopdouche veel makkelijker gaat, dat resulteert dat deze er ook langer mooi en netjes uit blijft zien.

Niet alleen het onderhoud is erg makkelijk van deze soort sanitairwinkel maar ook het plaatsen is zo gedaan en kunt u helemaal alleen, er is dan geen monteur of iets dergelijks nodig.

Serie Magnolia - Inloopdouche Vrijstaand - 120x200 - Chroom - Antikalk - 10mm Helder VeiligheidsglasHet eerste wat je moet doen is het plaatsen ven het chroom of mat zwart gekleurde muurprofiel tegen de muur aan, hier komt de douchewand in te staan, als deze erin staat kan je aan een andere wand beginnen als deze bij het door uw bestelde product zit. niet alle producten hebben twee wanden het hangt ervan af of u een vrijstaande of ingebouwde inloopdouche heeft gekocht. Als de rubberen onderdelen dan ook aan de douche zijn aangebracht staat uw cabine al. Weinig moeite voor zo een geweldige douche al zeg ik het zelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *